Часті помилки у догляді за шкірою взимку, які провокують старість. Виправляємо

Ми з вами знаємо, що доглядати шкіру потрібно регулярно, мати систематичний підхід до цього питання. Про те, що косметику краще знімати гідрофільними засобами, не використовувати механічний пілінг і завжди закривати сироватку кремом, говорити немає потреби.

Але догляд за шкірою взимку значною мірою відрізняється від того, як треба доглядати за собою влітку. Тим більше зараз настають найсуворіші зимові місяці. Більше про догляд за шкірою читайте тут https://kite.od.ua/.

Часті помилки у догляді за шкірою взимку, які провокують старість. Виправляємо

Не потрібно робити зі своєї шкіри випробувальний полігон!

Зараз на полицях у магазинах ми можемо зустріти косметичні препарати із підвищеним вмістом активних компонентів.

Безумовно, складається враження, що сироватка з чистим вітаміном С або 10% ніацинамідом творитиме чудеса. Відкрию вам секрет, ні. Така сироватка покаже позитивний результат приблизно однаковий із «мікродозовими» ампулами. А ось негативна реакція шкіри не змусить на себе довго чекати.

Справа в тому, що взимку наша шкіра і так дуже схильна до негативного впливу навколишнього середовища. Надворі вітряно і морозно, а вдома сухе гаряче повітря.

Тому найкраще використовувати косметику, яка спрямована на зволоження та захист шкіри. А якщо ви використовуєте у своєму догляді ампули з ретинолом, вітаміном С чи кислоти, краще вибирати делікатні формули.

Сироватка не повинна показувати вау ефект, це має бути накопичувальний результат.

Вирішення проблем поверхово

Коли на нашому обличчі з’являються лущення, то рука мимоволі тягнеться до пілінгів.

Але про що нам говорять лущення на обличчі? Насамперед про те, що захисний гідроліпідний шар пошкоджений. Наша шкіра почала втрачати свої захисні властивості, не може утримувати вологу і стає сприятливим середовищем для більш серйозних проблем.

І знаючи це, вже не так сильно хочеться використовувати всілякі ензимні пудри, скатки та хімічні пілінги на щоденній основі.

Насамперед найкраще звернути увагу на свій догляд за шкірою. Для початку потрібно розібратися в потребах шкіри, зрозуміти її тип та проблеми, пов’язані з ним.

Додати у свій догляд маски для обличчя з церамідами, скваланом, egf. При цьому не варто використовувати їх щодня. 2 рази на тиждень і через якийсь час ви побачите позитивний результат.

Часті помилки у догляді за шкірою взимку, які провокують старість. Виправляємо

Наносити догляд перед виходом на вулицю

Ми звикли до того, що перед виходом надвір потрібно наносити живильний захисний крем.

Справа в тому, що при мінусових температурах вся волога в шкірі починає кристалізуватися, а це не тільки прямий шлях до передчасного старіння шкіри, але і до появи прищів і лущень.

Будь-який крем за своєю формулою являє собою воду в маслі, і нашій шкірі потрібен час, щоб все як слід увібралося. Тому догляд краще за все наносити за 30-40 хвилин до виходу на вулицю.

Сподіваюся мені вдалося розповісти такі базові моменти у догляді за шкірою в холодну пору року.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *