Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

У світі парфум грає роль завершального акорду нашому образі. Ми ділимо аромати на офісні, денні чи яскраві, вечірні, підбираємо парфум під настрій чи пору року.

Блог applemint.com.ua пропонувє нам добірку ароматів, які чудово підходять для романтичних прогулянок та побачень. Це цікаві парфуми, зі своєю історією, характером та настроєм.

Але їх усіх поєднує одне — грайливість жіночої натури, жіночність та ніжність.

Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

Zarkoperfume Purple Molecule 070·07

Цей аромат асоціюється з першим коханням, таким чистим, наївним і повітряним.

Парфуми звучать вкрай делікатно, поступово затягуючи вас у свої теплі обійми. Purple Molecule властива чуттєвість, у сором’язливому прояві.

Аромат розкривається соковитими, насиченими сонцем, фруктами. Чудова мадагаскарська ваніль надає композиції м’якого, шовковистого шлейфу. Парфум не йде у відверту гурманіку, завдяки квітковим нотам, хоч фруктова тематика простежується від початку до кінця.

Purple Molecule сприяє романтичному настрою, переливаючись на шкірі ігристим шампанським і важким очікуванням першої зустрічі.

Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

Eisenberg J’ose

Сміливий та спокусливий J’ose не терпить зефірно-рожевих образів. Ні, парфум звучить досить жіночно, але в ньому відчувається бунтарський дух. Тут йдеться не про скромний перший поцілунок, а про максимально швидкий розвиток сюжету.

Це норовлива жінка, яка знає чого хоче від життя, і тільки від її вирішення залежить, як закінчиться побачення.

Твердість характеру проявляється у деревному звучанні парфуму. Дурманний полин, на тлі дерев’яшок, звучить привабливо. З’являється еспресо в обрамленні димних нот тютюну, який розбурхує і приводить до тями оточуючих.

J’ose не такий простий, хоч і, ми, жінки — загадка.

Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

Amouage Blossom Love

Blossom Love це цукерково-букетний період, коли наше серце завмирає у солодкому очікуванні зустрічі. І зовсім не важливо, що цих зустрічей було так багато, що й на пальцях не порахувати.

Amouage Blossom Love поєднує в собі два зовсім різні світи, в цьому ароматі схід і захід зійшлися воєдино. Буйство квітів і спецій зібрано воєдино в красиву та жіночну композицію

Blossom Love це кохання, про яке говорять «у вир з головою». Дурмані десертні ноти, відтінені лікером Амаретто, тягучі і щільні, створюють романтичну атмосферу для закоханих. Аромат не душить насолодою, вона м’яка, замшева, заспокійлива.

Аромат сонячний, позитивний і досить яскравий для того, щоб залишатися в центрі уваги.

Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

Attar Collection The Queen Of Sheba

Це романтична вечеря при свічках. Королева Шеба, аромат який близький до Good Girl Gone Bad від by Kilian, але в ньому є більше пристрасті та вогню.

Це солодкі соковиті персько покриті димом, із освіжаючою нотою османтусу. Це краплі рожевої роси та випалена сонцем пустеля. Аромат глибокий, жіночний, але досить прямолінійний.

А як гарно звучать білі квіти на вологій шкірі… це просто неймовірно привабливий аромат, який нікого не залишить байдужим.

Який аромат вибрати на побачення, щоб підкреслити свою жіночність

Juliette Has a Gun Not A Perfume

Not A Perfume один із найінтимніших, загадкових ароматів у цій добірці.

Тілесний аромат, що на кожній відкривається унікально, створюючи ілюзію природного запаху шкіри.

З одного боку це анімалістична гра, в якій можна вловити сталеві акорди, з іншого боку – запаморочливий ансамбль квіткових нот і мильних бульбашок.

Чим вище температура тіла, тим більше пристрасті проявляється в парфумі, створюючи романтичну ауру навколо себе.

У цій збірці зібрані аромати, які доповнюють образ, але при цьому не перетягують увагу повністю на себе. Сподіваюся, що ви змогли знайти для себе щось цікаве, або у вас уже в колекції є аромати з цієї добірки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *